About

Povestea noastra

Istoria noastra ca si companie incepe in 1998, cand principalul domeniu de activitate era executarea sablarilor de toate tipurile, la vremea aceea avand in dotare o gama variata de echipamente pentru sablare, de la instalatii si masini de sablare cu capacitati mari de productie destinate executiei de sablare industriala pana la instalatii si masini de sablare cu care se executau sablari de finete, nedistructive. Experienta acestor ani in sablare ne ofera avantajul de a putea identifica intotdeauna echipamentul potrivit nevoilor fiecarui partener. Acesta este motivul pentru care de-a lungul timpului am invatat ca cel mai important lucru pentru partenerii nostrii este sa oferim solutii nu doar sa furnizam echipamente.

In anul 2001 compania incepe sa dezvolte segmentul de comercializare al masinilor si echipamentelor pentru sablare, an in care au fost stabilite si primele contacte cu principalii producatori si furnizori externi de echipamente destinate pregatirii suprafetelor. Intr-un timp relativ scurt am reusit sa diversificam gama de produse conexe echipamentelor de sablare astfel incat acum oferim solutii complete pentru producerea si tratarea aerului comprimat, compresoare de toate tipurile, uscatoare de aer, filtre, rezervoare de aer, retele de aer comprimat, solutii de exhaustare, filtrare, desprafuire si bineinteles ... solutii complete de sablare.

Am cladit o afacere zi de zi, caramida cu caramida iar de-a lungul timpului am reusit sa ne formam o reputatie in ceea ce priveste modul de abordare al fiecarui client si al nevoilor acestuia din punct de vedere profesional. Nu lasam nimic la voia intamplarii pentru ca intr-un domeniu al ingineriei, cunostintele tehnice nu reprezinta totul. Experienta, suportul tehnic, rezolvarea situatiilor de criza precum si interesul acordat fiecarei situatii in parte vin in completarea dorintei noastre de a multumi fiecare client si ne permit dezvoltarea relatiilor cu partenerii, colaboratorii si clientii nostri.

1000 +
Clienti multumiti
3000 +
Probleme rezolvate
20
Ani experienta
10000
Produse vandute

Partenerii nostrii

Construim parteneriate durabile bazate pe respect si incredere reciproca

Compraq Contracor

© 2018 Sablast.ro - All rights reserved.